USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

MILLOIN KUVAUS KANNATTAA VARATA?

Ensimmäiset vapaat ajat menevät yleensä kuukauden-puolentoista päähän. Odotuskuvaukselle paras ajankohta on raskausviikkojen 32 ja 36 välillä ja vauvakuvauskin kannattaa varata jo reilusti ennen laskettua aikaa. Kalenterini joustaa jonkin verran vauvakuvausten siirtymien vuoksi, joten aina kannattaa kuitenkin laittaa viestiä ja kysyä, jos tarvitset kuvaajaa nopeammin.

MITEN VASTASYNTYNEEN VALOKUVAUS VARATAAN, KUN VAUVA VOI SYNTYÄ KOSKA TAHANSA?

Vastasyntyneen valokuvaukselle paras ajankohta on kahden ensimmäisen viikon aikana. Vauvakuvaus buukataan alustavasti 10:n päivän päähän lasketusta ajasta ja aikaa siirretään tarvittaessa sitten, kun vauva on syntynyt. Vauvakuvaus kannattaa varata jo raskauden aikana, jotta ehdimme vaihtamaan ajatuksia vanhempien toiveista kuvausten suhteen. Vauvan syntyessä voi sitten rauhassa keskittyä vain uuteen perheenjäseneen ja tulla kuvauksiin rentoutumaan.

MITÄ JOS VAUVA EI NUKU KUVAUKSISSA?

Joskus vauvat nukkuvat kuvauksissa vain lyhyitä hetkiä, eikä se haittaa lainkaan! Kuvaan myös hereillä olevaa vauvaa, hänen eleitään ja hellyyttäviä katseita vanhempien kanssa. Vauvan nukkumattomuudesta tai syömisestä ei kannata stressata. Kuvausaikaa on reilusti, jotta kuvaus voidaan tehdä täysin vauvantahtisesti.

MITEN KUVAUS MAKSETAAN?

Kuvauksen voi maksaa etukäteen laskulla tai kuvauspäivänä käteisellä tai yleisimmillä pankki- ja luottokorteilla.

MILLOIN JA MITEN NÄEMME VALMIIT KUVAT?

Salasanasuojattu vedosgalleria toimitetaan 2-3:ssa viikossa, josta pääsette valitsemaan mieleisenne kuvat. Olette aina myös erittäin tervetulleita valitsemaan haluamanne digikuvat ja/tai kuvatuotteet studiolleni kanssani. Autan mielelläni materiaalien ja kokojen valinnassa sekä esimerkiksi kollaasien suunnittelussa! Aika kuvien valinnalle varataan kahden viikon päähän kuvauksesta.

Voit seurata minua myös somessa!

Valokuvaaja Kotka, Hamina, Pyhtää, Kouvola

© 2019 Johanna G Photography  

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Pinterest Icon

045 225 5850